Боспорські агони 2014

DSC09668

церквуха на мітрідатських пагорбах. номери російського Криму три сімки

DSC09673

це тіпа Москва ззаду пасе шо відбувається. тема цьогорічного фестивалю «От древнего Пантикапея до златоглавой Москвы!». якось недоладно виглядають ці куполи на фоні антики.. назвемо це еклектикою.. хто плате той і музику замовля..

А шо таке “златоглавая Москва”? це російська, як завжди крадена, версія золотоверхого Києва.. колись сиділи ми на пошті з Ірою, і вона пише німцю, тіпа, підожди, Москва не зразу строїлась. А він каже: – ви, росіяни, все крадете, цей вираз звучить як “Рим не створивсі за один день”..

DSC09677

публіка

Боспорські агони в составє Расійской пєдєраціі. народній радості немає меж.. це добре. взагалі, людей більше, звук голосніше, на весь центр було чутно як мінімум

якийсь кримський дєятєль вірш розказує: ми адін народ, врємєнно раздваілісь, наши братья на запад, ну а ми на восток. ми тіпєрь расіянє і ужє навсігда.

Ну шо я можу сказать, мені кажеться шо ваши братья в майбутнє, а ви в минуле. ну а нащот навсігда, є певні сумніви:)

давньогрецький народний танок під давньогрецьку народну музику, фрагмент. Взагалі уже на цьому фестивалі ключовими словами були: Росія, война, Росія, Москва, Родіна. пакашо вроді без фашистів слава богу.. але античність відійшла на другий план.. Роки через два будуть мабуть бюст Путіна катать на коліщатках під гімн радянського союзу.

DSC09697

керченська вуличка з кипарисами. тут заграла грузинська народна з Мітрідату, аж євреї з синагоги повибігали…

DSC09699

типова керченська арка забудови 19- початку 20 століть

DSC09702

а це пацани іменно конфліктували під вікнами. один каже другому: “ти шо думаєш самий крутой на районє? ану давєді!”. а той каже “щас давєду!”. от шо українська окупація зробила з укротіві, забули шо правільно казать *дакажи* па-рускі

та й таке

This entry was posted in ніпанятна, Суспільство and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Боспорські агони 2014

  1. valentina says:

    Наче в Керчі побувала.Ти правий – задум чудовий, а от виконання – на свій любимий манер пупа Землі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *