Взяття Чорнобаю літа 2013 року

if you love your books, let them go

– The New York Times (via bookcrossing.com)

Продовжуєм чистить хатню бібліотеку, яку ніхто не читає. бачив новину, шо кожен другий українець не прочитав жодної книжки за останні три місяці. я особисто останню книжку прочитав, здається, роки три назад. помню шо читав рано навесні і це було моє знайомство з жанром “женскій роман”:) мені дуже понравилось, кров, любов, білявка і мачо мексиканець на коняці, дуже красіво. взяв кстаті книжку у бібліотеці отам як вниз з університета йти, вона дуже активно рекламувалась, зокрема на сирці в метро побачив.. як ото.. буккросінг, блін знов нове слово в словник заносить..

DSC06887

Другий раунд відбору: Зарубежній детектив, Дочь Монтесуми, Собор без крестов, органічна та неорганічна хімія. На цей раз вибір пав на Чорнобай. По-перше відстань до Чорнобаю 49 кілометрів, тобто менше 50, тобто Люда та я можемо проїхати безплатно. пізніше з’ясувалось, шо автобусярі не такі дурні, і довжина маршруту завжди перевищує 50 км, того треба платить 100%..

А саме главне, шо на сторінці у вікіпедії найшовся сайт районної бібліотеки, яка виграє всі конкурси, які тіки можна. Рішино! їдемо.

DSC06893

Здалися. якось дивно, ніхто даже не дивився, що ми викладаєм і дякую не сказав.. як з’ясувалось, Чорнобай – це не Чигирин,та навіть не Золотоноша.. це центральна вулиця, яка досі носить ім’я Леніна.. до речі в вікіпедії написано, шо бай – це пан по-турецьки/тюркськи, тіпа Чорний пан. виходе шо гудбай – це покапан.

DSC06896

лого сподобалось

DSC06897

картина. реформа церкви в Україні на зламі тисячоліть.

DSC06899

площа Слави, слід думати. якшо не помиляюсь, зліва там притусували Чорнобильців і Афганців..

DSC06901

ставок Іркліїв коло хати.. на задньому плані ще якась церква

DSC06904

піонер тушкізму Володька Зубик пріглаша бидломасу на концерт

DSC06906

Картина. Пасажирські перевезення – головний індикатор здоров’я нації. вхід оказався ззаду через службовий.

DSC06908

схема проїзду

DSC06911

хол. стільчики мені понравились. взяли квитки, пішли погулять

DSC06912

ше раз Іркліївський став

DSC06915

не сама ілюстративна фотка, но шо мені понравилось, біля кожного магазина є велопарковка, і майже всі їздять на велосипедах. хоча, це звичайно практична економіка:)

DSC06916

гломурний бонус. перший день осіні в офісі черкаського огокому.

This entry was posted in Подорожі, Суспільство and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *