як ями зароблять

Отже, на дорозі є яма чи ше якась незручна фігня, і ви хочете зробити, щоб дорога стало знов ок.

Для цього вам тре написати заяву. Заяву у ДАІ. тому що місцеві комунальники напишуть вам відписку. ДАІ, в принципі, теж може написать відписку. але ДАІ також може скласти протокол і притягнути відповідальну особу до адмінвідповідальності. тому краще у ДАІ. ну або ітудаітуда. карочі практика показуєшо ДАІ ефективніше шо до ДАІ ефективніше, чим напряму до міськради.

Тут вам допоможе такий гарний сайт http://ukryama.com/. в них все гарно написано, є тіпа форум, де ви можете отримати відповідь на своє питання.

Отже, реєструєтесь на сайті, натискаєте велику кнопку “Додати”, вводите свої дані і система генерує для вас красіву заяву гарною правовою мовою.

Проблема в тому, що логіка Укрями передбачає, що ви підете друкувати цю заяву, фотографії , а потім на пошту відправляти це все у ДАІ. це є час і гроші. тому ми переходим до другого корисного ресурсу, який для нас створив прем’єр-міністр України в екзилі, вельмишановний Микола Янович Азіров.

а саме, http://ukc.gov.ua/

Увага! цей хитрожопий сайт не присилає підтвердження реєстрації на багато дрібніших поштових сервісів. на гмейл і йаху присилає (присилав, в усякому разі). тому якщо вам не присила і вам воно справді треба, зареєструйтесь на гмейлі..

Отже, реєструєтесь, вибираєте свою категорію, своє місто і просто копіюєте заяву, великодушно згенеровану вам укрямою.

Звичайно, бажано заяву перед відправкою перечитати і, можливо, щось поправити відповідно до своєї ситуації..

Якщо вашого типу порушення Укряма не має, ви можете згенерувати для будь-якого, левова частка писанини в них однакова. А потім ознайомитись з Державним стандартом України 3587-97 і вставити у заяву свої параметри порушення.

крім того, на УКЦ ви можете писати абсолютно будь-які заяви, адресовані виконавчій владі (як місцевій, так і центральній). І вони є обов’язкові для розгляду і відповіді.

хінт! досвід показує, що якщо ви попросите надіслати свою заяву ще свого друга, а краще парочку, шанси на ремонт і швидкість цього ремонту помітно зростають (перебувають у прямій залежності від кількості заяв).

та й таке

ось зразок заяви по решітці дощового колодязя: зразок заяви відсутня кришка дощового люку

This entry was posted in такоє... and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *