Авіалінії Візз Ейр Україна – складнощі перекладу

Отже, вперше подумав скористаться послугами Візейру..

Перед тим, як купляти квиток (з Кутаісі на Київ), хотів взнати за багажну політику. Сторінка “багаж” є тупо перекладом (не надто якісним) з англійської для Wizz Air Hungary, який має другу зовсім багажну політику, адже, на своє щастя, не рагулюється українськими законами. (Згідно з українськими законами пасажир маж право на одне багажне місце безкоштовно).

До речі, сторінки сайту та імейли Wizzair часто є сумішшю української, російської та англійської мов, що теж не дуже тойво..

Оплату картою доларовою Payoneer не прийняли..

наступного дня подзвонив на підтримку, сказали, шо багаж до 32 кг безкоштовно.. добре, купив картою Авалівською.. У itinerary, який займає мабуть три сторінки буков, казалося шо “Якщо ви обрали реєстрацію через Інтернет, вам потрібно роздрукувати посадковий талон і представити його під час виходу на посадку ра ;зом із проїзними документами”

Що ж таке “посадковий талон”? на сайті “the most transparent low fare airline website in Europe” (is “transparent” the correct word here?) цієї інформації знайти не вдалося.. окай, завантажую Загальні умови перевезення пасажирів і багажу.. 53 сторінки плутаного тексту ситуацію не прояснили.. Для порівняння, умови перевезення Airarabia займають 24 сторінки. Заради справедливості слід зазначити, що умови Wizz Air Угорщина займають 29 сторінок, тож мабуть 53 сторінок пояснюються українськими управлінськими реаліями..

З четвертої спроби додзвонився у кол-центр, сказали, що посадковий талон – то отой тристорінковий імейл з арендою авто, готелями та іншим непотребом..

kvytok Airarabia

так виглядав мій квиток Ейрарабіа з Найробі

Реєстрація в Інеті безкоштовна (якщо доступна), в аеропорті – коштовна. Для того, щоб дізнатись, що онлайн-реєстрація у Кутаїсі недоступна, потрібно розпочати реєстрацію.. (окей, це можна було побачить під час купівлі у меню “Огляд” зліва, я не побачив)

Карочі, онлайн сервіс у Візейра – не дуже, подивимось, що з фізичним..

This entry was posted in Подорожі, Суспільство and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *