Черкаси клініка Мамайсура відгуки

короткий виклад (апдейт):

робив коронку – досі стоїть (пройшло 2.5 роки)

* ціна – дорожче, ніж в дорогій Порцеляні
* якість – погана. хоча зара коронка стоїть і не турбує, в іншій клініці довелося доточувати сусідній зуб пломбою, оскільки лікарка лишила велику дірку між коронкою і сусіднім зубом, куди забивалась їжа і запалювались ясна. по гарантії піти побоявся, щоб не зробили гірше…
* сервіс – поганий. але, в принципі, як і всюди в Че. але не за такі гроші.

*тєлєга*

пішов до пані Карабчук (якщо я не помиляюсь саме КАрабчук, як це не дивно) по цій рекомендації (людини, в якої всього два поста і обидва про Мамайсуру).

мені не сподобалась ані послуги клініки, ані робота пані Карабчук.

— Я вирішив поставити коронку на культьову вкладку (металічний протез такий). це мені порадила пані Мельник з Порцеляни, вона мені подобається, але вона це не робить, а ті лікарі у Порцеляні, прізвища яких я почув від неї (Тертишна і Тищенко) мені не подобаються. А Мамайсура – таке містичне прізвище, і вісутність присутності в інтернеті кагбе натякала мені, шо це такий закритий елітний стомат клуб. виявилось звичайна пафосна фігня:) —

на консультації мені все сподобалось, лікарка запропонувала намалювать вкладку, шоб я побачив, я відмовився (дивився в інтернеті), але подумав тіпа яка турботлива, саме те шо треба.

зняли відбиток під культьову вкладку – пані Карабчук сказала, шо можна приходить через два дні – натомість секретарка найшла місце лише через п’ять -питання до офісу – якщо ви берете клієнта, і знаєте який процес він буде проходити, невже не можна одразу забронювати йому ці дні, а не дивитися після кожного візиту на місці?

Коронку сказали, що будуть робити тиждень “а може раніше, ми вам подзвонимо” Я подзвонив через тиждень – нема коронки, дзвоню через 10 днів – довелося кілька хвилин чекати на слухавці, щоб дізнатися, що через три дні можна приходити..

під час третього (останнього) візиту через непрофесійну роботу офісу я був змушений чекати на прийом 25 хвилин. При чому, коли я тільки прийшов, на прийом УЖЕ чекала жіночка, яка явно нервувала і запізнювалась на автобус. Секретарка пустила якихось людей без запису (судячи з їх облич, це сталося не через надзвичайну ситуацію, а через їх статус)..

жодних вибачень я не почув. Пані Карабчук виглядала відверто запареною.. Оскільки мені у МОЄМУ роті потрібна виключно якісна робота, я спитав чи не потрібно їй відпочити, вона різко відповіла, щоб я не турбувався за неї. Я сів у крісло, але мені не подобалась ситуація, коли запарена лікарка нервує і при цьому на прийом за дверима нервує іще одна людина, яка вже пів години чекає на прийом.. Я спитав чи не краще буде перезаписатися і вона мовчки відсунула ці зігнуті фіговіни бор-машини.. Мені здається така поведінка є неетичною… Якшо чесно, не пішов до іншого лікаря виключно шоб не генерувати прокльони на свою адресу за зроблену і неоплачену коронку..

окей, останній візит. не сподобався і результат – коронку допікали чомусь у цей же день, вона неоднорідна по кольору, а в одному місці просвічується метал, з зовнішньої сторони все красіво, з внутрішньої видно шов вище десни. коронка занадто висока, пані Карабчук спиляла сильно зуб під ним, а все одно недостатньо, піду пізніше ше до іншого лікаря, шоб проконсультуваться чи можна ше спилять. декілька днів тому ясно відчув, що під десною щось заважає, прийшов додому і дістав пінцетом два шматки цементу, один більше двох міліметрів у довжину!!! І я досі (через місяць) відчуваю (легке) відчуття інородного тіла (культьової вкладки), але це, можливо, нормально..

В принципі, я б поставив тверду трійку і пані Карабчук і клініці, я б навіть розмістив їх у верхній частині уявної таблиці усіх черкаських стоматологів.

Але, якщо ви шукаєте якісного сервісу і професійного стоматолога, який любить своє діло, а не просто людину, яка вирішила заробляти на хліб, свердлячи зуби, я думаю, слід продовжити пошуки..

PS. після консультації (безплатної, добре) мені запропонували підписати якийсь папірець з цифрою, здається 820, тіпа шо я погоджуюсь з сумою. В одному екземплярі, який залишили собі. Це дуже погана практика, я думаю за це треба взяти великий штраф, і помахати пальчиком. Як не важко здогадатися, заключна сума виявилась більшою, здається 960..

фуух, наче все..

This entry was posted in Різне, Суспільство and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Черкаси клініка Мамайсура відгуки

  1. Ирина says:

    Мда..прочла ваш отзыв и словно увидела себя несколько лет назада – ситуация один в один. И та же некачественная коронка-протез ( слетевшая ровно через 1,5 недели…) и те же “VIP” клиенты без очереди, путаница в записях на приём к врачу,
    и финальным аккордом запаренный врач делающий всё через левое плечо по фантастическим расценкам за услуги…
    Вывод однозначный: обходить этот бардак десятой дорогой, если вам дороги ваши зубы и здоровье.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *